ACOLLIDA DIGITAL OFFICE 365 - CURS 22-23

 

ACOLLIDA DIGITAL de la comunitat educativa- OFFICE 365 - curs 22-23

Des de l'Institut Comte de Rius, oferim a l'alumnat l'eina Office 365 ProPlus Educació. És un servei que Microsoft ofereix de forma gratuïta en l’àmbit d’educació i que el centre posa a disposició dels estudiants i personal .

Entre altres serveis, inclou una versió completa de Microsoft Office al núvol i la possibilitat d’instal·lació d’aquest paquet ofimàtic als teus equips informàtics.

A part de les eines bàsiques de Microsoft Office 2016 —Word, Excel, PowerPoint i OneNote— incorpora altres eines com Delve, Forms, Sway, Class Notebook, Video o OneDrive, un espai d’emmagatzematge al núvol d’1TB que et permet compartir els teus documents amb qualsevol membre de la comunitat educativa o amb qualsevol persona externa. Microsoft va incorporant nous serveis a la seva suite de productes. Per tant, és possible que t’apareguin altres eines no contemplades abans mentre tinguis activat el servei.

Cal activar el servei. 

Des de la Tutoria se t'ha facilitat un usuari de correu@comtederius i una clau. L'identificador és tot el correu del Comte de Rius.


Si no funciona, contacta des del teu correu Comte de Rius amb la  coordinacio.tic@comtederius.cat i exposa la teva incidència clarament, amb la tipologia de dispositiu: PC , telèfon i model i marca. Recorda que si no t'autentifiques, no funciona.

T'hem preparat aquest tutorial en el que pots veure com activar-lo, i en el que et fem una visita ràpida pels serveis que se t'ofereixen des del núvol.

El tens disponible a : https://youtu.be/j8g4XkPsXxQ 



Com s'hi accedeix?

Accedint directament a https://portal.office.com

Per autenticar-te, et caldrà el teu usuari del @comtederius i la clau que has facilitat en l'activació del servei


Com s'instal·la?

Atenció que és un SERVEI ON-LINE i no s'instal·la directament res en el dispositiu. Es treballa des del núvol. 


Et caldrà autentificar-te. Segueix les instruccions del vídeo.


Quan caduca la llicència?

La teva llicència es mantindrà activa mentre estiguis matriculat/da o bé continuïs formant part de la plantilla del Comte de Rius. No disposem de llicències per a usuaris que no són membres de la Comunitat Educativa del Comte de Rius.

Un cop finalitza la teva vinculació amb el centre podràs accedir al servei durant 6 mesos més abans que quedi desactivada la llicència. Passat aquest termini, pots canviar la subscripció a qualsevol altra opció comercial disponible.



Acollida digital de l'Alumnat, Professorat i Famílies

Curs 2022-2023