ACOLLIDA DIGITAL DEL PROFESSORAT - OFFICE 365

 

ACOLLIDA DIGITAL DEL PROFESSORAT - OFFICE 365 

Des de l'Institut Comte de Rius, oferim al professorat l'eina Office 365 ProPlus Educació. És un servei que Microsoft ofereix de forma gratuïta en l’àmbit d’educació i que el centre posa a disposició dels estudiants i personal .

Entre altres serveis, inclou una versió completa de Microsoft Office al núvol i la possibilitat d’instal·lació d’aquest paquet ofimàtic als teus equips informàtics.

A part de les eines bàsiques de Microsoft Office 2016 —Word, Excel, PowerPoint i OneNote— incorpora altres eines com Delve, Forms, Sway, Class Notebook, Video o OneDrive, un espai d’emmagatzematge al núvol d’1TB que et permet compartir els teus documents amb qualsevol membre de la comunitat educativa o amb qualsevol persona externa. Microsoft va incorporant nous serveis a la seva suite de productes. Per tant, és possible que t’apareguin altres eines no contemplades abans mentre tinguis activat el servei.

Cal activar el servei. 

T'hem preparat aquest tutorial en el que pots veure com activar-lo, i en el que et fem una visita ràpida pels serveis que se t'ofereixen des del núvol.

El tens disponible a : https://youtu.be/UqK3Cyb3eUc


Com s'hi accedeix?

Accedint directament a https://portal.office.com

Per autenticar-te, et caldrà el teu usuari del @comtederius i la clau que has facilitat en l'activació del servei


Com s'instal·la?

Si a més tens activa la llicència Office 365 ProPlus, pots instal·lar-te Office 2016 a 5 PCs o MACs i descarregar-te les apps corresponents a 5 telèfons o tauletes més.


Les plataformes disponibles són:

  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • MAC OS X 10.5.8 o superior (Macs amb processador Intel)
  • Android OS 4.0 o superior: aplicacions Word, Excel, OneNote, PowerPoint, OneDrive i Delve
  • IPhone – IOS 6.1 o superior. (IPhone 4 o superior): aplicacions Word, Excel, OneNote, PowerPoint, OneDrive,
  • Windows Phone


Instal·lació d'Office 2016 a un PC o a un MAC 

Accedeix a Office 365 al núvol des de l’ordinador al qual vols instal·lar Office 2016.

Fes clic a l’opció Instal·la el programari que trobaràs a la pàgina d’inici. Automàticament es descarregarà un fitxer instal·lable al teu ordinador. Executa’l.

Permet que l’aplicació faci canvis al teu dispositiu. Seguidament s’iniciarà la instal·lació. Cal que et mantinguis connectat/da en línia durant aquest procés.

Un cop finalitzada la instal·lació, obre l’Office, inicia sessió amb el teu compte @comtederius.cat i ja el podràs utilitzar.

Un cop feta la instal·lació, cal connectar el teu ordinador a Internet, com a mínim, un cop cada 30 dies per autorenovar la llicència d’ús.


Instal·lació d'aplicacions als dispositius mòbils

Per instal·lar les aplicacions a dispositius mòbils o tauletes cal que accedeixis a la botiga d’aplicacions del teu dispositiu i et descarreguis les aplicacions que necessitis.


Quan caduca la llicència?

La teva llicència es mantindrà activa mentre estiguis matriculat/da o bé continuïs formant part de la plantilla del Comte de Rius. No disposem de llicències per a usuaris que no són membres de la Comunitat Educativa del Comte de Rius.

Un cop finalitza la teva vinculació amb el centre podràs accedir al servei durant 6 mesos més abans que quedi desactivada la llicència. Passat aquest termini, pots canviar la subscripció a qualsevol altra opció comercial disponible.



Acollida digital de professorat

Curs 2021-2022