ACOLLIDA DIGITAL DE L'ALUMNAT I FAMÍLIES- OFFICE 365

 

ACOLLIDA DIGITAL DE L'ALUMNAT I FAMÍLIES- OFFICE 365 

Des de l'Institut Comte de Rius, oferim a l'alumnat l'eina Office 365 ProPlus Educació. És un servei que Microsoft ofereix de forma gratuïta en l’àmbit d’educació i que el centre posa a disposició dels estudiants i personal .

Entre altres serveis, inclou una versió completa de Microsoft Office al núvol i la possibilitat d’instal·lació d’aquest paquet ofimàtic als teus equips informàtics.

A part de les eines bàsiques de Microsoft Office 2016 —Word, Excel, PowerPoint i OneNote— incorpora altres eines com Delve, Forms, Sway, Class Notebook, Video o OneDrive, un espai d’emmagatzematge al núvol d’1TB que et permet compartir els teus documents amb qualsevol membre de la comunitat educativa o amb qualsevol persona externa. Microsoft va incorporant nous serveis a la seva suite de productes. Per tant, és possible que t’apareguin altres eines no contemplades abans mentre tinguis activat el servei.

Cal activar el servei. 

A la teva bústia de correu ja hi trobaràs el mail d'activació si tens usuari @comtederius, 5 dies després de que se't creï l'usuari de correu.

Si no funciona, contacta des del teu correu Comte de Rius amb la  coordinacio.tic@comtederius.cat i exposa la teva incidència clarament, amb la tipologia de dispositiu: PC , telèfon i model i marca. Recorda que si no t'autentifiques, no funciona.

T'hem preparat aquest tutorial en el que pots veure com activar-lo, i en el que et fem una visita ràpida pels serveis que se t'ofereixen des del núvol.

El tens disponible a : https://youtu.be/UqK3Cyb3eUc


Com s'hi accedeix?

Accedint directament a https://portal.office.com

Per autenticar-te, et caldrà el teu usuari del @comtederius i la clau que has facilitat en l'activació del servei


Com s'instal·la?

Si a més tens activa la llicència Office 365 ProPlus, pots instal·lar-te Office 2016 a 5 PCs o MACs i descarregar-te les apps corresponents a 5 telèfons o tauletes més.


Les plataformes disponibles són:

  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • MAC OS X 10.5.8 o superior (Macs amb processador Intel)
  • Android OS 4.0 o superior: aplicacions Word, Excel, OneNote, PowerPoint, OneDrive i Delve
  • IPhone – IOS 6.1 o superior. (IPhone 4 o superior): aplicacions Word, Excel, OneNote, PowerPoint, OneDrive,
  • Windows Phone


Instal·lació d'Office 2016 a un PC o a un MAC 

Accedeix a Office 365 al núvol des de l’ordinador al qual vols instal·lar Office 2016.

Fes clic a l’opció Instal·la el programari que trobaràs a la pàgina d’inici. Automàticament es descarregarà un fitxer instal·lable al teu ordinador. Executa’l.

Permet que l’aplicació faci canvis al teu dispositiu. Seguidament s’iniciarà la instal·lació. Cal que et mantinguis connectat/da en línia durant aquest procés.

Un cop finalitzada la instal·lació, obre l’Office, inicia sessió amb el teu compte @comtederius.cat i ja el podràs utilitzar.

Un cop feta la instal·lació, cal connectar el teu ordinador a Internet, com a mínim, un cop cada 30 dies per autorenovar la llicència d’ús.


Instal·lació d'aplicacions als dispositius mòbils

Per instal·lar les aplicacions a dispositius mòbils o tauletes cal que accedeixis a la botiga d’aplicacions del teu dispositiu i et descarreguis les aplicacions que necessitis.


Quan caduca la llicència?

La teva llicència es mantindrà activa mentre estiguis matriculat/da o bé continuïs formant part de la plantilla del Comte de Rius. No disposem de llicències per a usuaris que no són membres de la Comunitat Educativa del Comte de Rius.

Un cop finalitza la teva vinculació amb el centre podràs accedir al servei durant 6 mesos més abans que quedi desactivada la llicència. Passat aquest termini, pots canviar la subscripció a qualsevol altra opció comercial disponible.



Acollida digital de l'Alumnat

Curs 2021-2022