Setmana Europea de la Prevenció de Residus

SETMANA EUROPEA PER

 A LA PREVENCIÓ DELS RESIDUS




La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una activitat que s'organitza simultàniament arreu d'Europa, amb accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

Una Setmana Europea per:
  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
  • Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Des del nostre centre ja fa tres edicions que ens hi sumem. Hem presentat una trentena d'activitats i vam ser Guanyadors a nivell de tot Europa de l'Edició del 2017 en modalitat Educativa.

Enguany la setmana posa el focus en l’Educació i comunicació en la prevenció de residus, per fomentar un canvi de comportament a l’hora de produir i comprar productes i gestionar aquests residus, i l’eslògan Europeu serà: “Change your ways, reduce your waste / Canvia els teus hàbits, redueix els residus” .

La Setmana Europea de Prevenció dels Residus es celebrarà del 16 al 24 de novembre de 2019. Durant aquella setmana des de les diverses comissions i coordinacions del centre, us animarem a participar a tota la comunitat educativa en diverses accions. Amb ella, ens sumem a l'Emergència Climàtica i als #FridaysforFuture. 

ACCIÓ 1- L'OLI RECICLAT ENS ALIMENTA!



ACCIÓ 2- MATERIAL D'ESCRIPTURA SOLIDARI



Coneixes el nostre punt Verd? 

Situat al hall de l'Edifici A (davant de la Consergeria). Ens hem fet gestors de diversos residus no assimilables a urbans, alguns d'ells a més a més generen beneficis per a entitats socials.





En aquestes accions ens hi hem sumat els membres de la Comissió SPRING i la Coordinacio de PRL del Centre.

#EWWRCat #EWWR2019 #EWWR19 @residuscat