FIRA DE MOBILITAT SOSTENIBLE

FIRA DE MOBILITAT SOSTENIBLE


El proper 4  d'octubre del 2019 a l'Institut Comte de Rius organitza una Fira de Mobilitat Sostenible, per a fomentar l'ús del transport públic i del vehicle compartit al nostre Institut, al Campus Sescelades de Tarragona. Un impuls del #FridaysForFuture per sumar-nos la comunitat educativa al moviment per tal de frenar el canvi climàtic.



Hem demanat a diverses companyies de transport, poder disposar d'informació de línies i destins més comuns dels nostres alumnes. Abonaments, aplicatius de controls d'horari, per a poder utilitzar les línies que ja han reforçat la seva freqüència.

Us presentarem una app que utilitza la Universitat Rovira i Virgili per a  compartir viatges esporàdics o freqüents, des de diversos punts d'origen del territori.

Vols compartir cotxe? 
Molts dels alumnes accedeixen al centre amb vehicle propi, el que suposa un problema d'aparcament. Les emissions de CO2 augmenten, el cost dels carburants és alt, i cal mantenir els vehicles amb els ingressos de combinar estudis amb feina. Compartir te també una vessant socialitzadora, en la que es poden conèixer a alumnes d'altres cicles, conversar i divertir-nos. 

I com funciona la fira de Compartir? 
Molt senzill, el divendres a l'hora del pati ( de matí i de tarda), hi haurà uns plafons amb els noms de diversos punts d'origen. Tant si ofereixes com si busques, situa't al teu punt d'origen. Interactua, i intercanvia dades, horaris, i pacta les condicions. 

Cerca la informació de la línia de busos, o prova l'app per a buscar un company o companya de viatge. 

Entre tots podem fer un món millor.


 El Comte vol col·laborar en reduir l'impacte que tenim sobre el planeta,
I TU?

Participes en el primer #FridaysForFuture del Comte?






#FridaysForFuture #emergenciaclimatica #vagapelclima #comtederius